AAU logo

Engineering

Uddannelse

UDDANNELSER i verdensklasse TIL FREMTIDENS ARBEJDSMARKED

På Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet (ENGINEERING) uddanner vi kandidater til fremtidens arbejdsmarked. Det betyder, at vi løbende sikrer at vores udbud af uddannelser modsvarer behovet for kandidater i det omkringliggende samfund.

Aalborg Universitets ingeniøruddannelser står stærkt internationalt. Det amerikanske topuniversitet MIT har placeret ingeniøruddannelserne fra Aalborg Universitet som fjerdebedst i verden - kun overgået af tre amerikanske universiteter.
 

PROjekt- og problemBASERET Læring

Ligesom på resten af Aalborg Universitet tager uddannelserne på ENGINEERING udgangspunkt i en projekt- og problembaseret tilgang til læring. Det betyder, at du arbejder sammen med andre studerende om at analysere konkrete problemstillinger. Oftest vil en række af projekterne gennem dit studie blive gennemført i samarbejde med virksomheder eller organisationer, der står med en konkret problemstilling. Det tætte samarbejde med virksomheder og organisationer giver dig en unik ballast til at fortsætte din karriere i både privat og offentligt regi.
 

LEVENDE STUDIEMILJØ

Som studerende på uddannelserne under ENGINEERING vil du opleve et attraktivt studiemiljø, hvor samarbejde og den problem- og projektorienterede tilgang til læring er i fokus. Gennem denne studieform tilegner du dig kompetencer, som er efterspurgt i virksomheder og organisationer i fremtidens samfund. Men ikke nok med det, så skaber det også grobund for et værdifuldt og socialt studieliv, som for mange vil munde ud i venskaber og gode relationer for livet.
 

Studieadministration

Arbejder du med studieadministration, kan du her finde relevante vejledninger og dokumenter.

Besøg siden

Find en uddannelse

Hvilken kandidatuddannelse har jeg adgang til?

Ønsker du overblik over hvilke bacheloruddannelser der giver adgang til hvilke kandidatuddannelser kan du bruge vores uddannelsestjekker.

Brug uddannelsestjekker