Engineering

Uddannelse

Uddannelse på ENGINEERING

UDDANNELSER i verdensklasse TIL FREMTIDENS ARBEJDSMARKED

På Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet (ENGINEERING) uddanner vi kandidater til fremtidens arbejdsmarked. Det betyder, at vi løbende sikrer at vores udbud af uddannelser modsvarer behovet for kandidater i det omkringliggende samfund. Vi uddanner kandidater i både Aalborg, Esbjerg og København.

Aalborg Universitets ingeniøruddannelser står stærkt internationalt. Det amerikanske topuniversitet MIT har placeret ingeniøruddannelserne fra Aalborg Universitet som fjerdebedst i verden - kun overgået af tre amerikanske universiteter.

PROjekt- og problemBASERET Læring

Ligesom på resten af Aalborg Universitet tager uddannelserne på ENGINEERING udgangspunkt i en projekt- og problembaseret tilgang til læring. Det betyder, at du arbejder sammen med andre studerende om at analysere konkrete problemstillinger. Oftest vil en række af projekterne gennem dit studie blive gennemført i samarbejde med virksomheder eller organisationer, der står med en konkret problemstilling. Det tætte samarbejde med virksomheder og organisationer giver dig en unik ballast til at fortsætte din karriere i både privat og offentligt regi.
 

LEVENDE STUDIEMILJØ

Som studerende på uddannelserne under ENGINEERING vil du opleve et attraktivt studiemiljø, hvor samarbejde og den problem- og projektorienterede tilgang til læring er i fokus. Gennem denne studieform tilegner du dig kompetencer, som er efterspurgt i virksomheder og organisationer i fremtidens samfund. Men ikke nok med det, så skaber det også grobund for et værdifuldt og socialt studieliv, som for mange vil munde ud i venskaber og gode relationer for livet.
 

Institutter