ForsideOm ENGINEERING

ENGINEERINGs institutter

Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet består af fem institutter, som bedriver forskning og uddannelse på højeste niveau.

ENGINEERINGs institutter

Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet består af fem institutter, som bedriver forskning og uddannelse på højeste niveau.

Institutter

 • Institut for Byggeri, By og miljø

  BUILD forsker, rådgiver og uddanner inden for by-, bolig-, bygge-, og anlæg området. På den baggrund bidrager instituttet til at løse samfundets største udfordringer som fx klimakrisen, befolkningsudvikling, ressourceknaphed og urbanisering.

 • Institut for Energi

  Institut for Energi uddanner og forsker inden for eksempelvis energieffektivitet, vedvarende energi, elektrificering og CO2-lagring. Ud fra dette fokus investerer instituttet sin ekspertise og gennemslagskraft i den grønne omstilling.

 • Institut for Kemi og Biovidenskab

  Institut for Kemi og Biovidenskab forsker og uddanner inden for Kemi, Miljø, Biologi og Bioteknologi. Instituttet har tradition for at samarbejde med erhvervslivet, nationalt såvel som internationalt, om ny og innovativ forskning.

 • Institut for Matematiske fag

  Institut for Matematiske Fag forsker og uddanner inden for matematik, matematik-teknologi og matematik-økonomi. Instituttets forskning bidrager til grundvidenskabelige erkendelser og til at løse samfundets udfordringer.

 • Institut for Materialer og Produktion

  Institut for Materialer og Produktion forsker og uddanner inden for materialer, mekanik, fysik, produktion og produktionsledelse. Med det afsæt stræber instituttet efter at udvikle materialer, produkter og produktionssystemer til fremtidens behov.