AAU logo

ENGINEERING | TECH | SUND

Girls' day in science 2. oktober 2019

Hvordan finder man mikroplastik? Hvorfor bruge orme i biomedicinsk forskning? Hvordan kan vi løse klimaforandringerne? Hvad er en god bygning? Hvorfor bruge et high speed kamera? Hvordan kan computerkode forandre verden?

Girls’ Day in Science på Aalborg Universitet

På Aalborg Universitet kan pigerne møde kvindelige studerende og ph.d.-studerende inden for naturvidenskab, teknologi og ingeniørvidenskab.

På denne dag inviterer Aalborg Universitet indenfor til en dag med mange spændende workshops om eksempelvis mikroplastik, orme i biomedicinsk forskning, klimaforandringers udfordringer til infrastrukturen, energikrav til nye bygninger, visualisering af strømninger med laser og high speed kameraer, computerkoder der forandrer verden og meget mere! Derudover får pigerne en forsmag på Aalborg-modellen og et indblik i, hvordan det er at være studerende på Aalborg Universitet.

Under besøget får pigerne et indblik i de utallige uddannelser inden for naturvidenskab, teknologi og ingeniørvidenskab samt et billede af, hvilke karrierer der kan vente efter uddannelserne.

Girls' Day in Science er arrangeret i samarbejde med Tektanken.
 

Forberedelse 

Pigerne skal forud for besøget:

  • Besøge Aalborg Universitets hjemmeside på www.aau.dk og undersøge, hvilke uddannelser der findes inden for naturvidenskab, teknologi og ingeniørvidenskab. 
  • Se film om Aalborg Universitet her. 
  • Forberede spørgsmål til de kvindelige studerende om karrierevalg og/eller tanker ifm. uddannelsesvalg.