INVITATION TIL temamøde om

SAMT

åbning AF ocean hub
aau's fyrtårn for innovationSSAMARBEJDE
og SPIN-OUTS på AAU I ESBJERG.

Aalborg Universitet (AAU) inviterer til et spændende temamøde, der sætter fokus på, hvordan vi skaber de bedste muligheder for at videreudvikle vækstpotentialerne i Esbjerg og Sydjylland.

På temamødet kan du bl.a. høre om Vækstteam Sydjyllands vurderinger af regionens grønne erhvervspotentiale, om lokale initiativer, og om hvordan vi sammen nedbryder barrierer for strategisk innovation og forskningssamarbejder.

I forlængelse af temamødet åbner vi Ocean Hub AAU, der er det ny fysiske samlingspunkt for samarbejde om innovation og start af virksomhed. Målgruppen for hub’en er studerende, virksomheder, myndigheder og forskere.

Esbjergs borgmester, Jesper Frost Rasmussen, og AAU's videnssamarbejdschef, Morten Dahlgaard, åbner Ocean Hub. Derefter præsenterer tidligere studerende og dygtige forskere en række eksempler på erhvervssamarbejde og start-ups.  Efter åbningen er der mulighed for networking og forfriskninger.

Mød blandt andre

• Steen Brødbæk, Formand for vækstteam Syddanmark og direktør på SEMCO Maritime

• Jesper Frost Rasmussen, Borgmester i Esbjerg Kommune

• Susanne Nordenbæk, Direktør for Business Esbjerg

• Jimmi Normann Kristiansen, Lektor ved det Samfundsvidenskabelige Fakultet på AAU

•  Morten Dahlgaard, Vidensamarbejdschef på AAU

Læs hele programmet for temamødet her.

Ordstyrer: Prodekan for forskningsbaseret myndighedsbetjening og sektorsamarbejde ved AAU, Thorkild Ærø.

Det er gratis at deltage i temamødet. Tilmeld dig senest 15. september 2021.

Bemærk, at programmet er delt op i to. I den første halvdel af programmet, er det muligt at deltage fysisk eller online (vælges i tilmeldingsformularen), mens det for den anden halvdel af programmet alene er muligt at deltage fysisk.